Xiaomi preciscivac vazduha veritas nis

Ovih dana u Srbiji je poprilično tražen kućni prečišćivač vazduha Xiaomi Air Purifier. Razlozi su svima dovoljno jasni s obzirom da je većina srpskih gradova u vrhu liste po pitanju zagađenosti pa gradjani traže načine da se zaštite u kućnom okruženju.

Izloženost dece zagađenom vazduhu povezana je sa većim stepenom poremećaja ličnosti, depresije i bipolarnosti, rekli su istraživači.

Uredjaj se može naći u različitim verzijama i razlike su uglavnom u dimenzijama, što se opet reflektuje na kvadraturu prostorije koju mogu pokriti, tipu filtera koji se koristi, mogucnosti da uredjajem upravljate preko mobilnog telefona itd.

 

VERITAS je imao priliku da istestira PRO verziju uredjaja i naši utisci su da se radi o jednostavnom ali i veoma kvalitetnom uredjaju gde se ozbiljna paznja posvetila kako funkcionalnostima, tako i dizajnu. U najkracim crtama, uredjaj uvlači vazduh iz prostorije pod uglom od 360 stepeni, filtrira ga kroz filter, za koji kažu da je veoma kvalitetan i ispušta ga u prostoriju.

Uredjaj je gotovo nečujan i ima odličnu efikasnost u smislu količine vazduha koji može da prečisti (na sajtu proizvodjaca naveden je podatak od 500m3 na sat) i idealno se koristi za velicine prostorija do 60m2. Korisnik sve vreme na OLED displeju može da prati kvalitet vazduha u prostoriji i napredak u smislu popravljanja kvaliteta.

Testirali smo uredjaj otvaranjem prozora u prostoriji i momentalno je registrovao pogoršanje kvaliteta vazduha.

Uredjaj ima tri moda rada, automatski, noćni i intenzivni kada je uredjaj najefikasniji ali i najbučniji. Postoji mogućnost WIFI povezivanja i kontrole preko mobilnog telefona (test rada u toku i o tome ćemo ukoliko interesovanje za uredjaj bude vece :-)). Sve u svemu, delimo odlične utiske o samom uredjaju i možda malo jačoj ceni za srpske uslove ali na to ne možemo uticati.

 

Dimenzije735×260×260 mm
Težina9.7 kg
CADR (Clean air delivery rate)500m3/h
Preporučena površina35m2~60m2
EkranOLED display
Wireless WIFI module 802.11b / g / n
SenzorLaser particle sensor
Temperature and humidity sensor
Snaga1,5~66W
FunkcijeAutomatic mode
Light sensor
OLED display
Sleep mode
Child lock
Favorite mode
Wind speed regulation
SistemAndroid, IOS
BojaWhite
Pakovanje sadržiMiJia Air Purifier Pro x1
Filter x1
Kabli za napajanje x1
Garantni list x1
Uputstvo za upotrebu x1

Pogledajte naše savete ovde.

*Napomena zbog povećanog broja tražnje:
Ukoliko ste zainteresovani za ovaj proizvod, molimo vas pošaljite nam upit kako bi vas stavili na listu prioriteta. To mežete učiniti preko kontakt forme koja se nalazi u donjem desnom uglu u vidu pisma.

Hvala na razumevanju.

CENA: 33.999RSD

Link do proizvodjaca.

Pišite nam

Pošaljite nam poruku a mi ćemo vam ubrzo dati odgovor