csm cspo sertifikat

Scrum je jedan od najšire prihvaćenih i vrlo jednostavnih agilnih okvira. Eksperti su ga dizajnirali da dodaju energiju, fokus, jasnoću i transparentnost u planiranje i implementaciju projekta. U početku, Scrum se uglavnom koristio u razvoju softvera. Danas, brojne kompanije koriste Scrum širom sveta na složenim ne-softverskim projektima.

Kursevi i treninzi koje nudimo su namenjeni svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija, odnosno naprave prvi korak u edukaciji o agilnom razvoju proizvoda. Takođe, namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja. UVOD U AGILNO JE UVOD U KARIJERU!

Kursevi i trenizni koje vam pružamo su odlična priprema za sve zaposlene u takvim organizacijama bez obzira na industriju iz koje dolaze i bez obzira na to da li će biti direktno uključeni u promene. Odlična je prilika i za sve ljude koji bi želeli da se prekvalifikuju kako bi mogli da konkurišu za bolje, dinamičnije poslove. A može dobro doći i Scrum Masterima koji nisu imali formalnu obuku ili neko vreme nisu aktivni a hteli bi da sistematizuju ili osveže znanje.
Potražnja za agilnim poslovima svih vrsta raste, a isto tako raste i potreba za tim da se bolje objasni o čemu se tačno radi. Naime, agilna zanimanja su sasvim nova, i neretko izazivaju i zbunjenost i znatiželju. Ono što je sigurno potražnja za SCRUM sertifikovanim stručnjacima raste svakodnevno neverovatnom brzinom.

Steknite svetski priznate SCRUM sertifikate u saradnji sa nama!

Pišite nam

Pošaljite nam poruku a mi ćemo vam ubrzo dati odgovor