Projektor

Za naše klijente otvoreni smo i za uslugu dugoročnog iznajmljivanja opreme. Modeli mogu biti:

  • Iznajmljivanje opreme bez dodatne podrške koji podrazumeva da klijent koristi opremu Veritasa ali je samostalno održava, ažurira itd.
  • Iznajmljivanje opreme sa dodatnom podrškom čime kompletno preuzimamo odgovornost za rad, pouzdanost i bezbednost vaše opreme (Managed Service). U okviru ovog modela Veritas iznajmljuje, održava, ažurira i vodi evidenciju opreme što klijentu omogućava punu posvetu poslovnim aktivnostima. Kao primer možemo navesti iznajmljivanje računara koje u slučaju kvarova (hardware ili software) vraćamo u ispravno stanje u skladu sa SLA (Service Level Agreement kojim je definisano vreme vraćanja opreme u ispravno stanje), ažuriramo ih u skladu sa bezbednosnim politikama na strani klijenta i preporukama Microsofta (instalacija bezbednosnih paketa, upgrade operativnih sistema, …).

Veritas svojim višedecenijskim iskustvom na tržištu informacionih tehnologija i mrežom partnerstava sa najvećim vendorima (Microsoft, Cisco, HP, Dell, Lenovo) i distributerima (Comtrade Distribution, EWE Computers, KimTec, PIN, iStyle …) garantuje svojim klijentima za pouzdanost iznajmljene IT opreme.