Iznajmljivanje opreme nis

Iznajmljivanje IT opreme

Za naše klijente otvoreni smo i za uslugu dugoročnog iznajmljivanja IT opreme. Modeli mogu biti:

  • Iznajmljivanje opreme bez dodatne podrške koji podrazumeva da klijent koristi opremu Veritasa ali je samostalno održava, ažurira itd.
  • Iznajmljivanje opreme sa dodatnom podrškom čime kompletno preuzimamo odgovornost za rad, pouzdanost i bezbednost vaše opreme (Managed Service). U okviru ovog modela Veritas iznajmljuje, održava, ažurira i vodi evidenciju opreme što klijentu omogućava punu posvetu poslovnim aktivnostima. Kao primer možemo navesti iznajmljivanje računara koje u slučaju kvarova (hardware ili software) vraćamo u ispravno stanje u skladu sa SLA (Service Level Agreement kojim je definisano vreme vraćanja opreme u ispravno stanje), ažuriramo ih u skladu sa bezbednosnim politikama na strani klijenta i preporukama Microsofta (instalacija bezbednosnih paketa, upgrade operativnih sistema, …).

Veritas svojim višedecenijskim iskustvom na tržištu informacionih tehnologija i mrežom partnerstava sa najvećim vendorima (Microsoft, Cisco, HP, Dell, Lenovo) i distributerima (Comtrade Distribution, EWE Computers, KimTec, PIN, iStyle …) garantuje svojim klijentima za pouzdanost iznajmljene IT opreme.

 

Pogledajte ovde kako očistiti ekran laptopa proizvodima za domaćinstvo.

Pišite nam

Pošaljite nam poruku a mi ćemo vam ubrzo dati odgovor